Som CFO oplever jeg BrightAnalytics som én stor legeplads.

-Niels Zutterman, finansdirektør
"Jeg er overbevist om, at denne platform har en merværdi i alle sektorer."
- Niels Zutterman, finansdirektør

Modules in use

Konklusioner med et par klik

Bemandingsbureauet Absolute Jobs administrerer finansielle og operationelle KPI’er og resultater i BrightAnalytics i realtid og giver tilpassede adgangsrettigheder til hver enkelt medarbejder eller aktionær. CFO Niels Zutterman: “Takket være den direkte indsigt kan vi foretage justeringer hurtigere, og vi kan vokse på en meget bedre kontrolleret måde. Resultaterne er til enhver tid håndgribelige, både på et overordnet og detaljeret niveau.”

Udfordringen

Vi går den ekstra mil. Med dette slogan leder vikarbureauet Absolute Jobs efter de rigtige profiler til virksomheder i forskellige sektorer, selv på tværs af grænserne. Omkring halvdelen af de ledige stillinger besættes af udenlandske arbejdstagere.

“I dag har Absolute Jobs 10 kontorer i Flandern og yderligere afdelinger i Portugal, Rumænien og Polen. Vi vokser 30-40 procent om året”, siger finansdirektør Niels Zutterman. Væksten, de forskellige kontorer, de mange nationaliteter og den brede kundeportefølje giver mange udfordringer for driften. “Vi havde i et stykke tid været på udkig efter en stærk platform til ledelsesrapportering.”

Fremgangsmåde

Absolute Jobs kendte allerede teamet og et søsterprodukt til BrightAnalytics: ERP-pakken BrightStaffing. “Lode og Olivier fra BrightAnalytics havde en rigtig god fornemmelse af, hvilken slags administrationsplatform vi havde brug for som vikarbureau. Det skaber tillid,” husker CFO Niels Zutterman.

Konsekvensen? BrightAnalytics-platformen blev implementeret inden for en måned, og dashboards blev tilpasset de specifikke krav. “BrightAnalytics’ folk ved helt klart, hvad de laver, og vi ved, hvad vi vil have. Det gør en forskel, fordi vi nemt kom på samme bølgelængde.”

Resultaterne

Siden 2016 har Absolute Jobs nøje overvåget sine finansielle og operationelle tal med BrightAnalytics “Især det operationelle dashboard er meget værdifuldt for os. Vi laver en forbindelse til HR, den finansielle afdeling osv. Alle har altid den rigtige information til at vurdere situationer og træffe velbegrundede beslutninger – på alle niveauer. Og som CFO er det selvfølgelig en stor legeplads for mig, hvor jeg kan slå mig løs,” smiler Zutterman.

Aktionærerne har også adgang til rapporteringen. “På aktionærmøderne viser vi primært finansielle rapporter og skifter jævnligt til driftstal. På den måde gør vi resultaterne mere håndgribelige og skaber en større følelse af vores daglige drift af virksomheden.” Desuden kan resultaterne ikke ændres eller slettes (ved et uheld).

At platformen gjorde indtryk på generalforsamlingen, fremgår af interessen. På anmodning fra nogle aktionærer med en baggrund i byggesektoren arrangerede finansdirektøren selv en præsentation. “For at vise, hvordan vi arbejder med BrightAnalytics. Jeg er overbevist om, at denne platform har en merværdi i alle sektorer.”

Resultaterne

Antallet af produktive timer, registreringer, jobsamtaler eller rekrutteringer: Siden implementeringen af BrightAnalytics har Absolute Jobs nemt forbundet sine operationelle tal med de finansielle resultater. “Det er den bedste måde at foretage hurtige og målrettede justeringer på. Hvis der f.eks. er et mærkbart fald i resultaterne, kan vi tilbyde en medarbejder en ændret uddannelse. Takket være den klare rapportering er vi altid på forkant.”

Desuden er platformen ikke en afgrænset historie. Absolute Jobs sidder i øjeblikket sammen med BrightAnalytics for at finjustere systemet yderligere. En af de yderligere justeringer er en forbindelse til lønomkostningerne fra socialkontoret. “Det ville gøre det muligt for os at beregne vores bruttomarginaler allerede på vikarniveau”, forklarer Niels Zutterman. “Vi ved, at det ikke er så let, men BrightAnalytics er fuldt ud engageret i at få det til at ske. Det sætter vi virkelig pris på.”

logo flower

De fordele ved BrightAnalytics ifølge Absolute Jobs:

  • Automatisk synkronisering af data
  • Mere overblik over en kontrolleret vækst
  • Rechtstreeks inzicht voor onderbouwde beslissingen
  • Alle finansielle og operationelle data i realtid
  • Toegangsrechten op maat van medewerkers

Benieuwd hvad BrightAnalytics kan betyde for dig?