Ubehagelige overraskelser? Vi vil give dem en chance! Vi ser altid fremad på grundlag af de aktuelle tal.

-Niels Zutterman, finansdirektør
"Vi ved, hvor vi står hver måned, og vi kan reagere hurtigt."
- Niels Zutterman, finansdirektør

Modules in use

Kontrolleret vækst, uden overraskelser

Outsourcing af teknisk personale er en blomstrende forretning. Maxicon voksede hurtigt, meget hurtigt. Det gjorde det ret kompliceret at følge tallene. Ledelsen søgte derfor efter en måde at vokse på på en mere kontrolleret måde med opdaterede tal og klare analyser. Gennem integrationen af BrightAnalytics har de adgang til de korrekte data til enhver tid for at kunne justere deres driftsledelse, hvor det er nødvendigt.

Udfordringen

Maxicon har leveret tekniske profiler til outsourcing siden 2015. Ud over teknisk personale har de også specialister inden for IKT, detailhandel, ingeniørarbejde og droneteknologi til rådighed. Maxicon formår at finde profiler, der er sjældne på arbejdsmarkedet, til stor tilfredshed for kunderne, hvilket fremgår af den stærke vækst.

Med over 150 medarbejdere og en stor gruppe underleverandører er Maxicon en travl organisation. På grund af succesen med outsourcingaktiviteterne blev overvågningen og analysen af forretningsdataene kompleks.

Hvor en lille virksomhed kan holde øje med tallene med en ekstern revisor, og en stor virksomhed har en komplet intern service, befandt Maxicon sig et sted mellem disse to yderpunkter. De fandt en løsning i BrightAnalytics, både til finansiel rapportering og driftsoptimering.

Fremgangsmåde

Et nyt medlem af B-Bright-familien kom til Maxicon, da voresourcing-specialisten allerede arbejdede med BrightStaffing med succes. “Så vi vidste, at BrightAnalytics også ville gøre, hvad det lover, på en tilgængelig måde,” siger administrerende direktør Emmanuel Bekaert. “Som virksomhedsejer uden finansiel viden bruger jeg instrumentbrættet intuitivt.”

Opstarten forløb gnidningsløst: Maxicon fik systemet tilpasset til deres præferencer, med visuelt materiale efter eget valg og specifikke ønsker til databehandling. “Der er sjældent behov for støtte. BrightAnalytics fungerer gnidningsløst.”

Resultaterne

Takket være BrightAnalytics har Maxicon hele tiden fingeren på pulsen. De finansielle rapporter er altid ajourførte. Desuden kan de nemt sammenligne detaljerede tal, f.eks. andelen af underleverandører og eget personale eller forskellene mellem forretningsenhederne.

Emmanuel Bekaert, administrerende direktør for Maxicon, forklarer: “I vores branche er det en stor udfordring at finde gode medarbejdere. Rekrutteringen af kunder og ledige stillinger sker næsten automatisk, mens tilgangen er vanskeligere. Ved at automatisere vores rapportering har vi mere tid og energi til at fokusere på det, uden overraskelser bagefter.”

Resultaterne

BrightAnalytics har understøttet Maxicons vækst. “Som nystartet virksomhed kommer man hurtigt bagud med årsregnskaberne via en ekstern bogholder”, siger Niels Zutterman, økonomidirektør. “Nu ved vi, hvor vi står hver måned, og vi kan handle hurtigere. Jeg anbefaler det til alle virksomheder.”

logo flower

BrightAnalytics’ fordele ifølge Maxicon:

  • Targets bijstellen o.b.v. prognoser
  • Risico’s begrænse takket være aktuelle data
  • Dashboard op maat van bedrijf en brugere

Benieuwd hvad BrightAnalytics kan betyde for dig?