Coda Financials-logo
Let’s get you up and running with data from Finansielle oplysninger om Coda

Category

  • Finans

Finansielle oplysninger om Coda

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at få indsigt i realtid i din virksomheds økonomi og forretningsresultater.

BrightAnalytics omdanner data fra Coda Financials og andre kildesystemer til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter og skaber et visuelt lag oven på dine finansielle og operationelle data. De kraftfulde visualiseringer giver dig mulighed for at få værdifuld indsigt og træffe effektive og velbegrundede strategiske beslutninger.

I BrightAnaytics er alle finansielle og operationelle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om Coda Financials

Coda Financials er en international finansiel softwarevirksomhed, som blev opkøbt af Unit4 i 2008. Coda Financials eller
Unit4 Financials/Unit4 Coda
tilbyder branchespecifikke løsninger til den daglige forvaltning af finanser. Softwaren tager et nøje kig på økonomistyring, finansbogholderi og indkøbsstyring samt fakturering og forvaltning af aktiver.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Da dataene nu kommer direkte fra kilden, kan vi være sikre på, at det, der kommer ud af BrightAnalytics, er korrekt.”
– Bart Van den Broeck, finansdirektør
Van der Erve-logo