EuroFib_logo
Let’s get you up and running with data from EuroFib

Category

  • Finans

EuroFib

Integration

BrightAnalytics kan forbindes problemfrit med EuroFib og mange andre regnskabs-, ERP- og CRM-systemer. Platformen centraliserer nemt alle de data, du har brug for, i én enkelt platform. Dette giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at få den mest værdifulde indsigt.

Dataene fra EuroFib kan omdannes til klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-platformen, så du får et komplet overblik over din finansielle præstation. I BrightAnalytics er alle dine finansielle rapporter tilgængelige med det samme og giver dig indsigt i realtid:

Og mange flere!

Om EuroFib

EuroFib er et regnskabsprogram til Windows, som kan bruges af virksomheder af enhver størrelse. Softwaren kombinerer interne og eksterne faktureringsprocesser og tilpasser dem til virksomhedens behov. EuroFib udmærker sig også primært ved sine individuelle muligheder, da det er uafhængigt af hardware og databaser.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“Det faktum, at BrightAnalytics kan tilsluttes til stort set alle regnskabspakker, var en ekstra bonus for os.”
– Tom Bolsens, finansdirektør
Van Wellen Group logo