Deltek Maconomy
Let’s get you up and running with data from Deltek Maconomy

Category

  • ERP
  • Finans

Deltek Maconomy

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

BrightAnalytics opretter forbindelse til Deltek Maconomy og centraliserer alle dine finansielle og operationelle data. De intuitive og visuelt stærke dashboards giver øjeblikkelig indsigt i din virksomheds tilstand og automatiserer din ledelsesrapportering. Du får et 360° overblik over hele organisationen, så du altid kan holde fingeren på pulsen og træffe hurtige og velbegrundede strategiske beslutninger.

I BrightAnalytics er alle finansielle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om Deltek Maconomy

Deltek Maconomy er en projektbaseret ERP-løsning (Enterprise Resource Planning), der er udviklet specielt til de specifikke behov hos professionelle servicevirksomheder.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“BrightAnalytics er allerede mit yndlingsværktøj, og jeg har kun opdaget toppen af isbjerget. Jeg ser frem til at optimere vores rapporter yderligere.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo