Baan logo
Let’s get you up and running with data from Baan

Integration Type

 • On-Premise

Baan

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform og giver fagfolk mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

BrightAnalytics kan forbindes problemfrit med Baan-software og omdanner disse data til klare og interaktive dashboards, grafer og scorekort. Alle dine finansrapporter er tilgængelige med det samme og giver dig øjeblikkelig indsigt i din virksomheds resultater:

Og meget mere!

Om Baan

Baan-software blev oprindeligt udviklet i slutningen af 1970’erne og blev senere opkøbt af Infor. Softwaren tilbyder løsninger til både finans og ERP. Baan-softwaren giver virksomheder mulighed for at administrere deres finansielle processer og tilbyder samtidig logistikintegration. Derudover integrerer Baan forskellige forretningsprocesser, herunder produktion, CRM, regnskab og HR.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 250 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Det faktum, at BrightAnalytics kan tilsluttes til stort set alle regnskabspakker, var en ekstra bonus for os.”
– Tom Bolsens, finansdirektør
Van Wellen Group logo
 • Hvad er ledelsesrapportering?

  Ledelsesrapportering består i at indsamle data, og visualisere dem på en enkel måde.

 • Hvem er BrightAnalytics?

  BrightAnalytics er en ung virksomhed med store ambitioner. Det er vores mål at hjælpe så mange virksomheder som muligt med at få fart på forretningen takket være et klart indblik i virksomhedens Corporate Performance. Dette gør vi ved at automatisere de komplekse rapporteringsprocesser for dine finansielle, operationelle og kontante tal. På denne måde kan du hele tiden kan holde fingeren på pulsen og vokse hurtigere, men på en kontrolleret måde.

 • Er BrightAnalytics en løsning til komplekse virksomheder?

  BrightAnalytics er en løsning til enhver virksomhed: kompleks eller ikke kompleks. Løsningen vokser med virksomheden. Endvidere er BrightAnalytics ideel til virksomheder med stor kompleksitet som f.eks. flere virksomheder, forskellige valutaer, konsolidering etc.

 • Hvad er finansiel rapportering?

  Finansiel rapportering giver indsigt i virksomhedens tilstand, i dette tilfælde mere specifikt i den finansielle status.