Baan logo
Let’s get you up and running with data from Baan

Category

  • ERP
  • Finans

Baan

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform og giver fagfolk mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

BrightAnalytics kan forbindes problemfrit med Baan-software og omdanner disse data til klare og interaktive dashboards, grafer og scorekort. Alle dine finansrapporter er tilgængelige med det samme og giver dig øjeblikkelig indsigt i din virksomheds resultater:

Og meget mere!

Om Baan

Baan-software blev oprindeligt udviklet i slutningen af 1970’erne og blev senere opkøbt af Infor. Softwaren tilbyder løsninger til både finans og ERP. Baan-softwaren giver virksomheder mulighed for at administrere deres finansielle processer og tilbyder samtidig logistikintegration. Derudover integrerer Baan forskellige forretningsprocesser, herunder produktion, CRM, regnskab og HR.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Det faktum, at BrightAnalytics kan tilsluttes til stort set alle regnskabspakker, var en ekstra bonus for os.”
– Tom Bolsens, finansdirektør
Van Wellen Group logo