Adfinity_nyt logo
Let’s get you up and running with data from Adfinity EASI

Category

  • ERP
  • Finans

Adfinity EASI

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

Dataene fra Intelliplan omdannes til klare og interaktive dashboards, grafer og rapporter på BrightAnalytics-platformen, der fortæller den sande historie bag tallene. I BrightAnalytics er alle finansielle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om Adfinity by Easi

Adfinity er et regnskabsprogram fra Easi, der dækker både finansiel og operationel styring for finansielle ledere. Denne software giver merværdi i forbindelse med rapportering, automatisering og digitalisering af regnskabsmæssige arbejdsgange og papirløst arbejde.

Opdag også vores EASI-integration!

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“BrightAnalytics er allerede mit yndlingsværktøj, og jeg har kun opdaget toppen af isbjerget. Jeg ser frem til at optimere vores rapporter yderligere.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo