Teamleader Orbit-logo
Let’s get you up and running with data from Teamleader Orbit

Category

 • CRM

Teamleader Orbit

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

Dataene fra Teamleader Orbit omdannes til klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-platformen og fortæller den sande historie bag tallene. I BrightAnaytics er alle finansielle og operationelle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om Teamleader Orbit

Teamleader Orbit er en alt-i-én-software til marketingbureauer, digitale bureauer og it-virksomheder med 20 til 1000 ansatte. Softwaren indeholder flere funktioner som f.eks. opfølgning på kunder og tilbud og projektstyring. Ud over Teamleader Orbit kan BrightAnalytics også forbindes problemfrit med Teamleader Focus.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

 • Hvad er ledelsesrapportering?

  Ledelsesrapportering består i at indsamle data, og visualisere dem på en enkel måde.

 • Hvem er BrightAnalytics?

  BrightAnalytics er en ung virksomhed med store ambitioner. Det er vores mål at hjælpe så mange virksomheder som muligt med at få fart på forretningen takket være et klart indblik i virksomhedens Corporate Performance. Dette gør vi ved at automatisere de komplekse rapporteringsprocesser for dine finansielle, operationelle og kontante tal. På denne måde kan du hele tiden kan holde fingeren på pulsen og vokse hurtigere, men på en kontrolleret måde.

 • Er BrightAnalytics en løsning til komplekse virksomheder?

  BrightAnalytics er en løsning til enhver virksomhed: kompleks eller ikke kompleks. Løsningen vokser med virksomheden. Endvidere er BrightAnalytics ideel til virksomheder med stor kompleksitet som f.eks. flere virksomheder, forskellige valutaer, konsolidering etc.

 • Hvad er finansiel rapportering?

  Finansiel rapportering giver indsigt i virksomhedens tilstand, i dette tilfælde mere specifikt i den finansielle status.