BMD software_logo
Let’s get you up and running with data from BMD Software

Modules

 • Finansiel rapportering
 • Kasserapportering

Category

 • ERP
 • Finans

Integration Type

 • On-Premise

BMD Software

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i det uendelige for at nå frem til den mest omfattende indsigt.

Dataene fra BMD Software hældes i klare og interaktive dashboards, diagrammer og scorecards på BrightAnalytics-platformen, der fortæller den sande historie bag tallene. I BrightAnalytics er alle dine finansielle rapporter tilgængelige med det samme:

Og så meget mere!

Om BMD Software

BMD Software er en førende softwareproducent i Østrig, og producent af kommercielle softwareapplikationer med fokus på virksomheder, bogholdere og revisorer. Både kontoradministrationssoftware og et ERP-modul er en del af BMD’s softwareløsninger. Virksomheden har i dag kunder i Østrig, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Slovenien og Schweiz.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 250 applicaties, en creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!

“Den store fordel er, at de kan forbindes med mange systemer meget hurtigt. Vi arbejder med to helt forskellige pakker, en cloud-baseret og en lokal pakke, og alligevel formår BrightAnalytics at indfange alle oplysninger i én visning.”
– Thomas De Moore, finansinspektør
Alides-logo
 • Hvad er ledelsesrapportering?

  Ledelsesrapportering består i at indsamle data, og visualisere dem på en enkel måde.

 • Hvem er BrightAnalytics?

  BrightAnalytics er en ung virksomhed med store ambitioner. Det er vores mål at hjælpe så mange virksomheder som muligt med at få fart på forretningen takket være et klart indblik i virksomhedens Corporate Performance. Dette gør vi ved at automatisere de komplekse rapporteringsprocesser for dine finansielle, operationelle og kontante tal. På denne måde kan du hele tiden kan holde fingeren på pulsen og vokse hurtigere, men på en kontrolleret måde.

 • Er BrightAnalytics en løsning til komplekse virksomheder?

  BrightAnalytics er en løsning til enhver virksomhed: kompleks eller ikke kompleks. Løsningen vokser med virksomheden. Endvidere er BrightAnalytics ideel til virksomheder med stor kompleksitet som f.eks. flere virksomheder, forskellige valutaer, konsolidering etc.

 • Hvad er finansiel rapportering?

  Finansiel rapportering giver indsigt i virksomhedens tilstand, i dette tilfælde mere specifikt i den finansielle status.