BMD software_logo
Let’s get you up and running with data from BMD-software

Category

  • CRM
  • Finans

BMD-software

Integration

BrightAnalytics centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform og giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

Dataene fra BMD Software omdannes til klare og interaktive dashboards, grafer og scorekort på BrightAnalytics-platformen, der fortæller den sande historie bag tallene. I BrightAnalytics er alle finansielle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om BMD Software

BMD Software er en førende softwareproducent i Østrig og producent af kommercielle softwareapplikationer, der fokuserer på virksomheder, revisorer og bogholdere. Både kontoradministrationssoftware og ERP-moduler er en del af BMD’s softwareløsninger. Virksomheden har i øjeblikket kunder i Østrig, Tyskland, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Slovenien, Schweiz og Østrig.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“Den store fordel er, at de kan forbindes med mange systemer meget hurtigt. Vi arbejder med to helt forskellige pakker, en cloud-baseret og en lokal pakke, og alligevel formår BrightAnalytics at indfange alle oplysninger i én visning.”
– Thomas De Moore, finansinspektør
Alides-logo