Vores investeringsgruppe er også ved at se på tallene. Investeringsbeslutninger træffes hurtigt.

-Dirk Berden, administrerende direktør
"Værktøjet er så visuelt tiltalende, at du ikke behøver nogen finansiel viden for at drage konklusioner."
- Dirk Berden, administrerende direktør

Connectors in use

Modules in use

Mere tid til dataanalyse og justering

Endelig at få realtidsrapportering om de forskellige enheders og koncernens ydeevne: Det var det, Narviflex søgte, da de valgte BrightAnalytics. Knap en måned senere har de – som de kalder det – et helikopterview af hele virksomheden ved et tryk på en knap. Og det omfatter ikke transaktioner mellem selskaberne.

Indtil for nylig brugte Narviflex – producent af transportbånd, industrielt plast, gummi og plast – stadig regneark til at kortlægge virksomhedens resultater, dens seks fabrikker og ti enheder. Det skete ad hoc, et par gange om året. “Men efterhånden som vores organisation voksede, voksede også behovet for realtidsrapportering”, siger administrerende direktør Dirk Berden. “Derudover havde vi også brug for at konsolidere os. Derfor begyndte vi at lede efter et rapporteringsværktøj. Det var Dovesco, den investeringsgruppe, vi er en del af, der anbefalede os BrightAnalytics. Flere af dens virksomheder arbejdede allerede med softwaren.”

Der kræves ingen finansiel viden

BrightAnalytics organiserede et virtuelt introduktionsmøde i fuld lukkethed, og knap en måned senere rullede de første rapporter ud af systemet. “Efter at de havde vurderet vores behov og kortlagt, hvilke virksomheder og systemer der skulle forbindes, opsatte de værktøjet for os. Det gik meget gnidningsløst. I dag kan vi takket være softwaren få tal næsten i realtid fra alle virksomheder, både tal fra koncernen og fra bestemte klynger i systemet. En klynge består f.eks. af alle belgiske enheder eller alle driftsselskaber. Vi kan nemt filtrere transaktioner mellem selskaberne fra resultaterne, så vores koncernomsætning er mere realistisk end tidligere.”

BrightAnalytics bruges ikke kun af Narviflex’ revisor og de to administrerende direktører, men også af Dovesco, siger Dirk: “Det er nyttigt, når vi f.eks. skal træffe investeringsbeslutninger. I fremtiden ønsker jeg at udvide adgangen til filialcheferne yderligere. Visuelt er værktøjet så attraktivt, at man ikke behøver nogen finansiel viden for at drage konklusioner ud fra det. Med andre ord: en leder behøver ikke at grave en konsolideret balance eller resultatopgørelse frem, men ser med et enkelt blik f.eks. dagens omsætning sammenlignet med det foregående år, præsenteret i en overskuelig graf.”

Minimer risikoen for fejl

På samme måde holder Narviflex øje med lønomkostningerne og udgifterne til værktøj og arbejdstøj. “Hvis vi f.eks. ser en stigning i lønomkostningerne, kan vi finde ud af, hvor den kommer fra”, siger Dirk. “Var der et projekt, der skulle afsluttes hurtigt, og som krævede natarbejde eller overarbejde? Vi kan også sammenligne omsætningen for en produktgruppe med antallet af arbejdstimer i produktionshallen for at fremstille disse produkter. På den måde kan vi se, om der er et tab eller en gevinst i produktiviteten, og om produktgruppen er tilstrækkelig effektiv.”

For at kunne oprette disse typer rapporter skal BrightAnalytics naturligvis kommunikere med forskellige databaser. “Nogle gange handler det om cloud-baserede løsninger, andre gange er det ikke. Lønomkostningerne kommer f.eks. fra socialsekretariatet, mens produktionsdataene findes i SAP.

Desuden bruger ikke alle enheder det samme regnskabsprogram. BrightAnalytics centraliserer disse oplysninger og præsenterer dem i et brugervenligt format. På den måde har vi i dag et klart overblik over hele virksomheden: meget hurtigere end tidligere og med en meget mindre risiko for fejl.

Kundeservice? Løst inden for 24 timer!

Dirk er også begejstret for samarbejdet. “Spørgsmål bliver besvaret samme dag. Vores kontaktperson har en enorm viden og ekspertise. Hvis vi sidder fast, ved han som regel straks, hvor vi skal lede. Da vi for nylig overtog en virksomhed, blev forbindelsen med deres cloud-baserede system lavet inden for 24 timer. Vi havde knap nok overtaget virksomheden, da vi allerede kunne trække data ind. Det synes jeg er fantastisk.”

logo flower

Fordelene ved BrightAnalytics ifølge Narviflex:

  • Helikopterview af hele virksomheden
  • Visuelt tiltalende og brugervenligt værktøj
  • Rapportering af resultater i realtid
  • Hurtig service, grundig ekspertise
  • Enorme tidsbesparelser, minimal risiko for fejl
  • Der kræves ingen finansiel viden

Spekulerer du på, hvad BrightAnalytics kan betyde for dig?