Planacy og BrightAnalytics indgår et strategisk partnerskab

For at styrke deres respektive kundetilbud indgår Planacy og BrightAnalytics et strategisk partnerskab. Sammen supplerer de hinandens platforme og tilbyder to problemfrit integrerede softwareprogrammer: BrightAnalytics tilbyder en intuitiv platform til konsolideret finansiel rapportering og ledelsesrapportering og Planacy en platform til datadrevet finansiel planlægning.

“Vi er glade for at samarbejde med Planacy for at hjælpe vores kunder med mere komplekse budgetteringsbehov gennem en problemfri tovejssynkronisering”, siger Lode Bogaert, medstifter af BrightAnalytics.

Planacy er vokset betydeligt i de seneste år og har etableret sig som det skandinaviske markeds førende platform for datadrevet budgettering, forecasting og planlægning. Til gengæld har BrightAnalytics opnået stor succes med sin platform rundt om i Europa. Den belgiske virksomhed, som for nylig har udvidet til Skandinavien med et kontor i Stockholm, deler Planacys vision om, hvordan kunderne skal arbejde med virksomhedsledelse, og skaber derfor sammen et integreret produkttilbud.

“BrightAnalytics har udviklet et system, der imponerer både mig og markedet. Med den samme tankegang og passion som Planacy om at fremme mere værdiskabende arbejde som en best-of-breed, ser jeg frem til samarbejdet med tillid”, siger Jimmy Stenqvist Evegård, CEO hos Planacy.

BrightAnalytics har et omfattende udvalg af konnektorer til forretningssystemer, og integreret med Planacy vil kundernes økonomi- og analyseafdeling også få en innovativ, kraftfuld, intuitiv og sammenhængende løsning til budget, prognoser og planlægning.

“Budgettering er noget, der kan gøres forskelligt i alle virksomheder og har forskellige grader af kompleksitet. Et budgetteringsværktøj, der håndterer kompleks budgettering, er et produkt, der står for sig selv, og vi er derfor meget glade for samarbejdet med Planacy. Sammen kan vi hjælpe kunderne med finansiel planlægning og konsoliderede rapporteringspakker”, siger Lode Bogaert.

De seneste to år har budt på mange udfordringer for mange virksomheder og forretninger, hvilket sammen med en verden i konstant forandring har øget behovet for hurtigt at kunne samle og konsolidere kvalitetssikrede data og skabe opdaterede prognoser for at kunne træffe bedre og mere proaktive beslutninger.

“Dette partnerskab betyder, at vi skaber et uovertruffent tilbud til virksomheder, der ønsker at arbejde mere datadrevet med finansiel planlægning, rapportering og forretningsstyring. Det betyder også, at Planacy sammen med BrightAnalytics tager ind i lande som Belgien og Holland, hvilket er spændende,” slutter Stenqvist Evegård.

Planacy budgettering sotware_BrightAnalytics partner

Mere om Planacy

Planacy blev grundlagt i 2015 og er en svensk SaaS-virksomhed, der er udviklet med visionen om at forenkle det mere datadrevne og kontinuerlige arbejde med finansiel planlægning.

Ved at gøre det muligt at arbejde mere proaktivt og værdiskabende med budget, forecasting og planlægning bidrager Planacy til bedre planlagte og mere succesfulde virksomheder og forretninger. Med en innovativ og kraftfuld platform og langt over 100 kunder har Planacy etableret sig som markedets førende bedste system til datadrevet budget-, prognose- og planlægningssystem.

BrightAnalytics_Management rapportering

Mere om BrightAnalytics

BrightAnalytics er en innovativ SaaS-virksomhed, der blev grundlagt i 2014 i Belgien og udvikler en intuitiv platform til finansiel og operationel konsolidering og rapportering.

I dag har de 500+ kunder i mere end 10 lande, 35 medarbejdere i Belgien og Sverige samt en årlig vækst på næsten 100 %. Med over 120 forbindelser til regnskabs-, forretnings- og CRM-systemer tilbyder de hurtig onboarding og konstant opdaterede og pålidelige data til bedre analyser og beslutningstagning.

Bliver du medlem af vores voksende partnernetværk?

  • Hvem er BrightAnalytics?

    BrightAnalytics er en teknologi-virksomhed i vækst. Det er vores mål at hjælpe virksomheder med at strømline deres ledelsesrapporterings-processer.

  • Hvem er BrightAnalytics’ målgruppe?

    BrightAnalytics er en dynamisk teknologivirksomhed i vækst. Det er vores mål at hjælpe virksomheder med at strømline deres ledelsesrapporteringsprocesser. Hold styr på et skiftende forretningsmiljø, og voks hurtigt og bæredygtigt!

  • Hvad er ledelsesrapportering?

    Ledelsesrapportering består i at indsamle data, og visualisere dem på en enkel måde.