KBC Corporate Banking

KBC – Det går fremad hos BrightAnalytics. Det nye partnerskab med KBC Corporate Banking er et bevis på dette.

 

Et vigtigt skridt i den ambitiøse vækststrategi

Det går fremad hos BrightAnalytics. Dette fremgår af det nye partnerskab med KBC Corporate Banking, som ønsker at støtte virksomheder i Belgien endnu bedre end tidligere i deres finansielle udfordringer. For BrightAnalytics er dette kommercielle partnerskab et nyt, vigtigt skridt i virksomhedens ambitiøse vækststrategi.

Som bankmand sætter KBC Corporate Banking sig ofte sammen med virksomheder for at drøfte deres finansielle behov. Det er afgørende at have et klart og opdateret overblik over virksomhedens finansielle og operationelle resultater til enhver tid for at kunne træffe de rigtige beslutninger på det rigtige tidspunkt. Ledelsesrapportering i realtid giver dig fingeren på pulsen.

Samtidig annoncerede KBC Corporate Banking også sit partnerskab med en anden fintech: Cashforce, en software, der kortlægger arbejdskapital.

KBC

Wim Eraly, administrerende direktør for Corporate Banking: “Det har stået klart for os i et stykke tid, at vi som bankfolk er nødt til at arbejde med mere avanceret teknologi. Den tid, hvor en relationship manager sammen med kunden lavede en tilnærmelsesvis beregning af kreditbehovet for det kommende år på papir eller i Excel, er forbi. Vi er nødt til at støtte vores kunder endnu bedre for at opnå præcise realtidsindsigter. Det gælder også for forretningsresultater. Præcise tal visualiseret i klare rapporter sikrer, at du til enhver tid ved præcis, hvordan din organisation klarer sig. Hos KBC tror vi også på Open Banking, hvilket betyder, at vi ikke selv bygger disse løsninger, men opsøger eksterne partnere, som bruger teknologi til at skabe valide kundeløsninger. I den tilgang er Cashforce og BrightAnalytics de første til at samarbejde med os.”

BrightAnalytics

Lode Bogaert, medstifter af BrightAnalytics: “Som virksomhed skal du kunne overvåge din finansielle præstation hurtigt, uanset hvor kompleks din struktur er. Vi automatiserer konsolideringen af alle tal og oversætter dem til brugbare og indsigtsfulde ledelsesrapporter, som du også kan dele med hele organisationen. Du får helikopteroverblik i klare, visuelle dashboards og kan også zoome ind på de mindste detaljer for at identificere risici. Vi ønsker at give alle i organisationen et klart indblik i præstationerne, fordi gennemsigtighed i høj grad øger agiliteten og chancerne for succes. Sammen med KBC ønsker vi at give et løft til ambitiøse belgiske SMV’er. Et lovende partnerskab, der også forankrer vores egen vækststrategi.”

Den komplette pressemeddelelse fra KBC Corporate Banking kan læses på KBC.com.

Bliver du medlem af vores voksende partnernetværk?

  • Hvem er BrightAnalytics?

    BrightAnalytics er en teknologi-virksomhed i vækst. Det er vores mål at hjælpe virksomheder med at strømline deres ledelsesrapporterings-processer.

  • Hvem er BrightAnalytics’ målgruppe?

    BrightAnalytics er en dynamisk teknologivirksomhed i vækst. Det er vores mål at hjælpe virksomheder med at strømline deres ledelsesrapporteringsprocesser. Hold styr på et skiftende forretningsmiljø, og voks hurtigt og bæredygtigt!

  • Hvad er ledelsesrapportering?

    Ledelsesrapportering består i at indsamle data, og visualisere dem på en enkel måde.