BOFIDI Consulting og BrightAnalytics: et stærkt partnerskab til fordel for alle SMV'er

Kontich – 10 januar 2017 –
Hvis du som virksomhed vil fremad, skal du ikke kun have overblik over alle relevante finansielle og operationelle data, men også kunne fortolke dem korrekt. Siden september 2012 har BrightAnalytics fra Hooglede gjort sit yderste for at opnå dette. SMV’erne udvikler software, der gør det muligt for virksomhedsledere og ledere at se, hvordan deres virksomhed klarer sig med få klik. “Jo mere kompleks forretningsstrukturen er, jo mere merværdi kan vi skabe med vores løsninger”, ved partnerne Olivier Seynhaeve, Lode Bogaert og Merijn Demuynck.

at holde den finansielle administration så effektiv som muligt og give lederne indsigt

BOFIDI Consulting (tidligere kendt som YouCtrl) hjælper belgiske SMV’er med at drive deres finansielle administration så effektivt som muligt og giver virksomhedsledere indsigt i deres tal. Indsigt i tal kan gives på forskellige måder. “Vores kunder er SMV’er. En SMV-manager ønsker primært værktøjer, der er enkle, hurtige, fleksible og overkommelige. Derfor valgte BOFIDI at indgå et partnerskab med BrightAnalytics. BrightAnalytics leverer en topmoderne online rapporteringsplatform, der nemt kan forbindes med stort set alle regnskabspakker eller ERP-platforme, mens BOFIDI har den rette forretningskendskab til at implementere den fejlfrit. En gylden duo, der er til gavn for alle SMV’er,” fortsætter Dirk Covens, managing partner hos BOFIDI.

Få tal frem til de rigtige personer på en nem måde

BrightAnalytics’ løsninger er designet til at gøre det nemt for virksomhedens tal at nå ud til de rigtige personer. “Det handler om at gøre dataene levende, så en virksomhedsleder helt præcist ved, hvor hans virksomhed står, og hvilke skridt der skal tages,” siger Lode Bogaert. “Fordi vi altid bruger de samme metoder, er det en brugervenlig løsning, hvor alle forstår de finere detaljer efter kun 15 minutter. Vores løsninger ser enkle ud, men der er en masse intelligens under motorhjelmen.

Partnerskab skaber merværdi for kunderne

Med dette samarbejde udvider begge partnere deres anvendelsesområde og dermed også merværdien for deres kunder. Takket være samarbejdet med YouCtrl kan vores team fokusere 100 % på produktudvikling og support, hvilket kun gør produktet endnu stærkere, siger Olivier Seynaeve. For YouCtrl passer BrightAnalytics ind i en samlet tilgang. YouCtrl hjælper SMV’er med at tilpasse deres processer til beslutningstagernes strategiske mål og informationsbehov. “Regnskabsafdelingen er ved at udvikle sig fra et omkostningscenter til et profitcenter”, siger Dirk Covens. “CFO’en hjælper med at opbygge forretningsstrategien. Han hjælper de operationelle beslutningstagere med at forudsige, planlægge og træffe valg. Dette er kun muligt, hvis de finansielle processer er i orden, og de rigtige værktøjer anvendes. BrightAnalytics passer perfekt ind i det billede. Det er nemt at bruge, smart og overkommeligt. Det er helt i tråd med YouCtrls tilgang.”

Om BrightAnalytics

BrightAnalytics, en cloud-baseret rapporteringsplatform, giver virksomheder mulighed for at strømline deres finansielle og strategiske rapportering på én central platform. BrightAnalytics kan forbindes til ethvert regnskabs- og/eller ERP-system og bringer både finansielle tal og strategiske KPI’er hurtigt, nemt og gennemsigtigt ud til alle interessenter i virksomheden.

Om BOFIDI

BOFIDI hjælper virksomheder med at optimere driften af økonomiafdelingen med specialiseret ekspertise, teknologi og ledelsesstøtte. Målet: at tilpasse processerne bedre til de strategiske mål og ledernes informationsbehov. BOFIDI kombinerer en forståelse for økonomi med omfattende viden om IT.

Bliver du medlem af vores voksende partnernetværk?

  • Hvem er BrightAnalytics?

    BrightAnalytics er en dynamisk teknologivirksomhed i vækst. Det er vores mål at hjælpe virksomheder med at strømline deres ledelsesrapporteringsprocesser. Hold styr på et skiftende forretningsmiljø, og voks hurtigt og bæredygtigt!

  • Hvem er BrightAnalytics’ målgruppe?

    BrightAnalytics er en dynamisk teknologivirksomhed i vækst. Det er vores mål at hjælpe virksomheder med at strømline deres ledelsesrapporteringsprocesser. Hold styr på et skiftende forretningsmiljø, og voks hurtigt og bæredygtigt!

  • Hvad er ledelsesrapportering?

    Ledelsesrapportering består i at indsamle data, og visualisere dem på en enkel måde.