5 grunde til, at virksomheder vælger BrightAnalytics

Først vil vi gerne takke teamet hos LucaNet. Ligesom os så de et problem på markedet og har udviklet en løsning til konsolideret rapportering.

Er du klar til at få mere at vide om BrightAnalytics som et alternativ til LucaNet? Find ud af det nedenfor!

5 grunde til at BrightAnalytics tilbyder virksomheder BrightAnalytics til deres ledelsesrapportering

1. Perfect afgestemd op uw bedrijf

BrightAnalytics-platformen er et lag ovenpå dine systemer (bogholderisystem(er) / ERP / CRM / ATS / osv.). Platformen er direkte forbundet med disse systemer, hvorved De kan fokusere på at indsamle og analysere data og generere værdifulde indsigter.

Alle logikker er indbygget i platformen, så du direkte kan starte med at automatisere din rapportering. De tre moduler i BrightAnalytics samler alle finansielle og operationelle data i gennemsigtige og brugervenlige dashboards, så du får et 360° overblik over den samlede organisation.

LucaNet alternativ - De rapporteringsmoduler af BrightAnalytics: finansiel rapportering, cash rapportering og operationel rapportering

2. En hurtig, intuitiv og dynamisk grænseflade

LucaNet alternativ - Intuitiv og brugervenlig platform fra BrightAnalytics

Den feedback, som vi får fra vores brede kunderbestand, er, at vores værktøj er let at bruge, både for finansielle og ikke-finansielle data. Met slechts een halve dag træning, gaat u in een mum van tijd aan de slag met het platform.

U kunt gemakkelijk modifications aanbrengen in structuren, mappings, dashboards, gebruikerstoegang, enz. Wij legen de sleutels in uw handen. Dette i modsætning til de klassiske BI-værktøjer, hvor alle ændringer af en in- eller ekstern specialist skal være gennemtænkt.

Laat u echter niet misleiden, een eenvoudig te gebruiken product betekent niet eenvoudig. BrightAnalytics-værktøjet er udviklet i løbet af årene for at automatisere komplekse opgaver i et par klik.

Med BrightAnalytics kan du bruge slet og plade, spille med forskellige analytiske dimensioner og åbne op på faktaniveau. Når IC elimineringer ikke op nul udkomen, tilbyder vi et
værktøj til sammenligning mellem virksomheder
, hvorved u ontbrekende boekingen i en kwestie van sekunder kunt identificeren. U hoeft geen tijd meer te verspillen met het zoeken naar fejl i uw boekhoudpakketten.

3. Betrouwbaar en integreret

LucaNet alternativ - Automatisk helbredstjek kontrol gennem BrightAnalytics

BrightAnalytics sørger for, at dataene på platformen altid er 100 % i overensstemmelse med bronsystemet (bogholderi-, ERP- eller CRM-pakke). Det indbyggede sundhedstjek sikrer, at der ikke er nogen uoverensstemmelser mellem det, der er gerapporteret og det, der er registreret. Når du f.eks. laver en ny storbogrekening i dit softwarepakke, modtager du pr. e-mail en meddelelse om, at der er en kortlægning nødvendig til den rigtige P&L-struktur.

Har vi alle sagt, at vi kan koble os sammen med hvert system (både cloudbaserede og lokale systemer)? På dette tidspunkt har vi mere end 150 integrationer tilgængelig. Da dit softwarepakke ikke er på listen, er vi trofast overfor det faktum at vi kan lave connectoren i løbet af et par dage – det er bare hvad vi gør.

BrightAnalytics synkroniserer hver nat dataene mellem dit bronsystem og platformen, så du altid kan se de seneste tilgængelige data. I afsluitende perioder wilt u dit dit måske endda flere keren per dag doen om het eindresultaat te controlled op basis van de laatste boekingen. Druk gewoon op “refresh”.

4. 360° rapportering, altid og overal raadpleegbaar

LucaNet alternativt - Få et 360° overblik over den samlede organisation med det ekstra operationelle rapporteringsmodul

BrightAnalytics-platformen er ikke begrænset til kun finansiel rapportering. Du kan også analysere cash rapporteren og operationelle KPI’er. Dette giver dig et 360° overblik over din organisation.

Vores likviditetsløsning består enerzijds af de debet- og kreditforretninger og ander dels af en likviditetsprognose. På området for operationel rapportering kobler vi med ERP, CRM, tidsregistreringssystemer, ATS og TMS-systemer for at få indsigt i margener, topklanter, salgstrapper, fakturerbare urenheder, projektinformation, osv. Når du har de tilgængelige data i et system, data warehouse eller Excel – kan vi generere forskellige data og indsigter, som er værdifulde for din virksomhed.

5. Engagement

LucaNet alternativ - adgangskontrol med BrightAnalytics

En cloud-gebaseerde løsning giver mange fordele. Den største fordel er måske nok den involvering og det ejerskab, som du inden for din organisation skaber. Med BrightAnalytics-platformen kan du give flere mennesker adgang og begrænse hvad de kan se.

“Frem for alt er platformen brugervenlig og enkel. Desuden gjorde det os i stand til at udarbejde og administrere vores egne rapporter på ingen tid.”
– Stefanie Destoop, finanschef
Ghistelinck-logo

Vores team er her for at give dig personlig og fremragende service.

 • Har du forskellige administrerende direktører for hver af dine juridiske enheder?

  Give them access to all data related to their business unit.

 • Har I key account managers?

  Give them access only to each of their own customers, so they can follow up based on the outstanding invoices.

 • Har I bestyrelsesmedlemmer?

  Give them access to all data, but don’t let them drill beyond a certain of detail.

  You can set restrictions for any person/role you want.

  That means anyone who has access to the platform, will immediately have a 360° view of the data they are interested in. It is no longer necessary to distribute static Excel reports that are outdated the moment you send them out.