5 grunde til, at virksomheder vælger BrightAnalytics

Først vil vi gerne takke holdet hos INSIKT. Ligesom vi gjorde, så de et problem på markedet og udviklede en løsning til konsolideret rapportering.

Er du klar til at lære mere om BrightAnalytics som et alternativ til INSIKT?
Find ud af det nedenfor!

5 grunde til, at virksomheder vælger BrightAnalytics til deres ledelsesrapportering

1. Perfekt skræddersyet til din virksomhed

BrightAnalytics-platformen er et lag oven på dine systemer (regnskabssystem(er)/ ERP / CRM / ATS / osv.). Platformen er direkte forbundet med disse systemer, hvilket gør det muligt for dig at flytte fokus fra indsamling til analyse af data og generere værdifuld indsigt.

Al logikken er allerede indbygget i platformen, så du kan begynde at automatisere din rapportering med det samme. De tre moduler i BrightAnalytics samler alle finansielle og operationelle data i gennemsigtige og brugervenlige dashboards, så du får et 360° overblik over hele organisationen.

INSIKT-alternativ - BrightAnalytics' rapporteringsmoduler: finansiel rapportering, likviditetsrapportering og operationel rapportering

2. En hurtig, intuitiv og dynamisk grænseflade

INSIKT-alternativ - Intuitiv og brugervenlig grænseflade til BrightAnalytics

Den feedback vi får fra vores brede kundebase er, at vores værktøj er let at bruge, både for finansielle og ikke-finansielle virksomheder. Med kun en halv dags træning er du hurtigt klar til at bruge platformen.

Du kan nemt foretage ændringer i strukturer, tilknytninger, dashboards, brugeradgange osv. Vi lægger nøglerne i dine hænder. Dette står i kontrast til de klassiske BI-værktøjer, hvor alle ændringer skal foretages af en intern eller ekstern specialist.

Men lad dig ikke vildlede, et produkt, der er let at bruge, er ikke ensbetydende med at være enkelt. BrightAnalytics-værktøjet er blevet udviklet gennem årene til at automatisere komplekse sager med få klik.

Med BrightAnalytics kan du skære og skære ud i tern, lege med forskellige analytiske dimensioner og bore ned til bogføringsoplysninger og scannede fakturaer. Når IC-elimineringer ikke balancerer til nul, giver vi et
værktøj til sammenligning mellem virksomheder
, hvor du kan identificere eventuelle manglende bogføringer på få sekunder. Du behøver ikke længere spilde tid på at finde fejl i dine regnskabspakker.

3. Pålidelig og integreret

INSIKT-alternativ - Automatiseret helbredstjek af BrightAnalytics

BrightAnalytics sørger for, at dataene på platformen altid er 100 % kompatible med kildesystemet (regnskab, ERP eller CRM-pakke). Det indbyggede sundhedstjek sikrer, at der ikke er uoverensstemmelser mellem det, der er rapporteret, og det, der er blevet booket. Hvis du f.eks. opretter en ny GL-konto i din softwarepakke, vil du modtage en e-mailmeddelelse om, at der er behov for at mappe til den korrekte resultatstruktur.

Har vi nævnt, at vi kan tilsluttes til alle systemer (både cloud-baserede og lokale systemer)? I dag har vi over
150 integrationer
tilgængelige. Hvis din softwarepakke ikke er på denne liste, er vi stolte af, at vi kan oprette forbindelsen på få dage – det er bare vores job.

BrightAnalytics synkroniserer dataene hver nat mellem dit kildesystem og platformen, så du altid kan se de nyeste data, der er tilgængelige. I afsluttende perioder kan du måske endda gøre dette flere gange om dagen for at kontrollere det endelige resultat baseret på de sidste regnskabsposter. Du skal blot trykke på “opdater”.

4. 360° rapportering, tilgængelig når som helst og hvor som helst

INSIKT-alternativ - Få et 360° overblik over organisationen med det ekstra driftsrapporteringsmodul

BrightAnalytics-platformen er ikke begrænset til kun at omfatte finansiel rapportering. Du kan også følge op på rapportering af kontanter og operationelle KPI’er. Det giver dig et 360° overblik over din organisation.

Vores kontantløsning består på den ene side af klient- og kundeforretninger og på den anden side af en kontantprognose. Med hensyn til operationel rapportering forbinder vi ERP-, CRM-, tidsregistrerings-, ATS- og TMS-systemer for at få indsigt i marginer, topkunder, salgstragter, fakturerbare timer, projektoplysninger osv. Hvis du har data til rådighed i et system, datawarehouse eller Excel – kan vi generere forskellige visninger og indsigter, som er værdifulde for din virksomhed.

5. Engagement

INSIKT alternativ - Adgangskontrol med BrightAnalytics

En cloud-baseret løsning giver mange fordele. Den største er måske det engagement og ejerskab, som du skaber i din organisation. Med BrightAnalytics-platformen kan du give adgang til flere personer og begrænse, hvad de kan se.

“BrightAnalytics er allerede mit yndlingsværktøj, og jeg har kun opdaget toppen af isbjerget. Jeg ser frem til at optimere vores rapporter yderligere.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo

Vores team er her for at give dig en personlig og fremragende service.

 • Har du forskellige administrerende direktører for hver af dine juridiske enheder?

  Give them access to all data related to their business unit.

 • Har I key account managers?

  Give them access only to each of their own customers, so they can follow up based on the outstanding invoices.

 • Har I bestyrelsesmedlemmer?

  Give them access to all data, but don’t let them drill beyond a certain of detail.

  You can set restrictions for any person/role you want.

  That means anyone who has access to the platform, will immediately have a 360° view of the data they are interested in. It is no longer necessary to distribute static Excel reports that are outdated the moment you send them out.