Skaf dig som CFO tid til at gøre det, som virkelig tæller

En rapporteringsplatform genererer strategiske rapporter automatisk, så du som CFO har mere tid til at fortolke tallene.

Virksomheder bygger på det strategiske råd fra deres CFO

Ikke mere noget kapløb med tiden med BrightAnalytics. Managementrapportering? Hurtigt færdig, hver gang til tiden. Uden manuelt arbejde, så du kan fokusere på analyse. Datasamlingen er en platform for dig.

Er du CEO’ens sparringspartner?

 

Er du interesseret i at se en forsmag på vores platform?

  • Hvem er BrightAnalytics?

    BrightAnalytics er en ung virksomhed med store ambitioner. Det er vores mål at hjælpe så mange virksomheder som muligt med at få fart på forretningen takket være et klart indblik i virksomhedens Corporate Performance. Dette gør vi ved at automatisere de komplekse rapporteringsprocesser for dine finansielle, operationelle og kontante tal. På denne måde kan du hele tiden kan holde fingeren på pulsen og vokse hurtigere, men på en kontrolleret måde.

  • Hvem er BrightAnalytics’ målgruppe?

    BrightAnalytics fokuserer på de finansielle profiler i organisationen, som er involveret i rapportering. Vores fokus er på CEO’er og CFO’er inden for organisationen.

  • Hvorfor bruge BrightAnalytics som CFO?

    Vores rapporteringsplatform genererer strategiske rapporter, hvilket giver dig mere tid som CFO til at fortolke tallene.