Venedig-logo
Let’s get you up and running with data from Venedig

Category

  • Finans

Venedig

Integration

BrightAnalytics kan forbindes problemfrit med Venice og 150 andre systemer og centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform. Dette giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

Dataene fra Venice omdannes til klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-platformen, der fortæller den sande historie bag tallene. Alle dine finansielle rapporter er umiddelbart tilgængelige i BrightAnalytics:

Og meget mere!

Om Venedig

Venice er en belgisk leverandør af softwareløsninger til SMV’er og revisorer samt non-profit- og uddannelsesinstitutioner. Venice er en modulopbygget regnskabs- og faktureringspakke. Denne regnskabssoftware kortlægger din bogføring og fakturering samt din lagerbeholdning.

Tidligere var Venice kendt som Unit4 Venice, men softwaren fortsatte sine aktiviteter under navnet Venice, en Exact-virksomhed.

Isocab Construct Testimoinal BrightAnalytics
Vi mister ikke tid på at indsamle tal, men kan gå i gang med det samme. Det er i sidste ende det, der interesserer aktionærerne.
– Bieke Labeeuw, finanschef
Læs mere
logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 150 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!