KPD-logo
Let’s get you up and running with data from KPD

Category

  • ERP

KPD

Integration

BrightAnalytics kan problemfrit forbindes med KPD og 120 andre systemer og centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform. Dette giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at få den mest værdifulde indsigt.

Dataene fra KPD omdannes til klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-platformen og fortæller den sande historie bag tallene. I BrightAnaytics er alle finansielle og operationelle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

 

Ifølge Dries Devroe, CFO for Verhelst-gruppen:
“Takket være BrightAnalytics’ rapportering kan vi bedre overvåge vores byggepladser, registrere ekstra arbejde og fakturere det igen.”

 

Om KPD

KPD udvikler produkter specifikt til bygge- og anlægsbranchen og tilbyder mulighed for at styre alle faser af byggeprojektet, fra logistikstyring og forsendelse til HR-aktiviteter. Desuden sikrer konsulenterne, at softwareløsningerne er fuldt tilpasset virksomhedens daglige drift.

VerhelstGroup testimonial BrightAnalytics
Vi kan ikke efterlade et problem på en byggeplads. En virksomhed som vores skal være på forkant med udviklingen. Takket være BrightAnalytics kan vi det.
– Dries Devroe, finansdirektør
Læs mere
logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics connecteert reeds met meer dan 150 applicaties, en we creëren er steeds meer! Uw connector niet gevonden? Laat het ons weten en we maken er meteen werk van!