IFS-logo
Let’s get you up and running with data from IFS

Category

  • ERP

IFS

Om IFS

IFS er en svensk multinational virksomhed, der udvikler og leverer ERP, EAM og ESM til forskellige virksomheder. IFS leverer primært løsninger til virksomheder, der beskæftiger sig med produktion og distribution af varer, opbygning og vedligeholdelse af aktiver og styring af serviceorienterede aktiviteter.

Om BrightAnalytics

BrightAnalytics centraliserer både finansielle og operationelle data i et enkelt værktøj og omdanner disse data til klare og effektive dashboards.

Vores platform til ledelsesrapportering genererer automatisk interaktive rapporter, grafer og scorekort, der giver øjeblikkelig indsigt i din organisations resultater.

BrightAnalytics giver et 360° overblik over hele organisationen, da både finansielle og operationelle KPI’er kan tilgås når som helst og hvor som helst.

Se rapporteringsmulighederne i BrightAnalytics:

Og mange flere!

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 150 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“BrightAnalytics er allerede mit yndlingsværktøj, og jeg har kun opdaget toppen af isbjerget. Jeg ser frem til at optimere vores rapporter yderligere.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo