Admisol-logo
Let’s get you up and running with data from Admisol

Category

  • Finans

Admisol

Om Admisol

Admisol er en 100% cloud-baseret online regnskabsløsning til virksomhedsejere og revisorer, der tilbyder alle de funktioner, du har brug for til at optimere dit regnskab og oprette en succesfuld webshop.

Integration

BrightAnalytics kan forbindes problemfrit med Admisol og 120 andre systemer og centraliserer alle finansielle og operationelle data i en enkelt platform. Dette giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

Dataene fra Admisol bliver hældt ind i klare og interaktive dashboards, diagrammer og rapporter på BrightAnalytics-platformen og fortæller den sande historie bag tallene. I BrightAnalytics er alle finansielle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 120 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“BrightAnalytics er allerede mit yndlingsværktøj, og jeg har kun opdaget toppen af isbjerget. Jeg ser frem til at optimere vores rapporter yderligere.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo