ABS Laundry Business Solutions logo
Let’s get you up and running with data from ABS Laundry Business Solutions

Category

  • ERP
  • Finans

ABS Laundry Business Solutions

Integration

BrightAnalytics kan forbindes problemfrit med ABS Laundry Business Solutions og 150 andre systemer og centraliserer alle finansielle og operationelle data i én enkelt platform. Dette giver dig mulighed for at kombinere disse tal i en uendelighed for at få den mest værdifulde indsigt.

De mange integrationer gør det muligt for BrightAnalytics at skabe et visuelt lag oven på alle dataene og give et 360° overblik over hele organisationen.

BrightAnalytics omdanner automatisk data fra ABS Laundry Business Solutions til klare og effektive dashboards, grafer og rapporter. I BrightAnalytics er alle finansielle og operationelle rapporter tilgængelige med det samme:

Og meget mere!

Om ABS Laundry Business Solutions

ABS Laundry Business Solutions er en softwarepakke rettet mod tekstiludlejningsvirksomheder. Dette ERP-system tilbyder både kontrakt- og logistikløsninger baseret på en modulær struktur og skræddersyet til hver enkelt virksomhed.

Du kan vælge mellem forskellige moduler som f.eks. kontrol og styring af linned, scanning og lokalisering af tøj, ressourceplanlægning og styring af steril og ikke-steril OP-forpakning.

logo flower

Forbindelse af værdifulde data

BrightAnalytics er allerede forbundet med mere end 150 applikationer, og der kommer hele tiden flere til! Fandt du ikke dit stik? Lad os vide det, så tager vi os af det med det samme!

“BrightAnalytics er allerede mit yndlingsværktøj, og jeg har kun opdaget toppen af isbjerget. Jeg ser frem til at optimere vores rapporter yderligere.”
– Johan Ehlinger, Group Business Controller
Densiq logo