Ledelsesrapportering for økonomi, drift og likviditet

Tydelige og interaktive dashboards, grafer og scorekort fortæller den sande historie bag tallene.

At måle er at vide, at vide er at vokse

Centraliser alle operationelle og finansielle data på en fælles platform og kombiner disse tal i en uendelighed for at opnå den mest omfattende indsigt.

Ledelsesrapporter og brugervenlige dashboards leverer et væld af oplysninger, der giver indsigt i hele organisationens resultater – på tværs af afdelinger, operationer og enheder.

Du ved, om målene opfyldes på alle tidspunkter og alle steder. Med BrightAnalytics er det strategien, der er i centrum, ikke de tal, du tilfældigvis har til rådighed. Interaktive dashboards, diagrammer og scorekort fortæller dig den virkelige historie. Alt, hvad du har brug for at vide for at vokse.

Forbind. Tilpas. Analyser. Tilgå.

BrightAnalytics er én sandhed på én platform, der kan forbindes til alle applikationer og som centraliserer alle data.

logo flower

Sikkerhed og teknologi. Klare prioriteter.

BrightAnalytics garanterer sikkerheden for dine data. Dag efter dag arbejder vi på sikkerhed med mennesker, teknologi og processer.

Lad os få dine data til at tale!

Bestil en gratis demo i dag.
Der er ingen betingelser.

 • Hvad er finansiel rapportering?

  Finansiel rapportering giver indsigt i virksomhedens tilstand, i dette tilfælde mere specifikt i den finansielle status.

 • Er BrightAnalytics en løsning til komplekse virksomheder?

  BrightAnalytics er en løsning til enhver virksomhed: kompleks eller ikke kompleks. Løsningen vokser med virksomheden. Endvidere er BrightAnalytics ideel til virksomheder med stor kompleksitet som f.eks. flere virksomheder, forskellige valutaer, konsolidering etc.

 • Hvem er BrightAnalytics?

  BrightAnalytics er en ung virksomhed med store ambitioner. Det er vores mål at hjælpe så mange virksomheder som muligt med at få fart på forretningen takket være et klart indblik i virksomhedens Corporate Performance. Dette gør vi ved at automatisere de komplekse rapporteringsprocesser for dine finansielle, operationelle og kontante tal. På denne måde kan du hele tiden kan holde fingeren på pulsen og vokse hurtigere, men på en kontrolleret måde.

 • Hvad er ledelsesrapportering?

  Ledelsesrapportering består i at indsamle data, og visualisere dem på en enkel måde.

 • Hvad er operationel rapportering?

  Operationel rapportering giver indsigt i virksomhedens operationelle KPI’er, f.eks. konsulenternes lønsomhed, tidspræstationer, salg, produktlivscyklus…

 • Er BrightAnalytics forbundet med min pakke?

  På siden https://www.brightanalytics.eu/integrationer/ kan du finde en liste med alle vores connectors.