"Denne software gør mit arbejde så meget nemmere, og det sparer mig utrolig meget tid."

-Arild Nordrevoll, CFO
Arild-Nordrevoll-Wolftech
"Vi kan nu træffe informerede beslutninger om, hvordan vi skal drive vores virksomhed takket være de nyttige oplysninger, som BrightAnalytics giver os.
"
- Arild Nordrevoll, CFO

Modules in use

Hurtigt voksende norsk start-up vælger smart og effektivt

Det er typisk for nystartede virksomheder at realisere ambitiøse planer med begrænset arbejdskraft. I så fald er det godt at være effektivt organiseret og at have de rigtige værktøjer til at støtte dig. Arild Nordrevoll, CFO of the Norwegian company Wolftech Broadcast Solutions, found this to be the case. Han er den eneste i Wolftechs team, der beskæftiger sig med finansiel rapportering. Dette job tog tidligere en stor del af hans tid, men i dag er denne tid blevet reduceret til et minimum takket være BrightAnalytics.

Den norske nystartede virksomhed Wolftech Broadcast Solutions udvikler planlægnings- og samarbejdssoftware til det professionelle tv-marked. Nogle af virksomhedens globale kunder er BBC, RTL og VICE Media Group.

“Da vi er en lille organisation – med omkring 20 fastansatte og et dusin konsulenter – er jeg den eneste person, der er ansvarlig for alt, hvad der har med økonomi og administration at gøre”, forklarer CFO Arild Nordrevoll. “Derfor skal jeg være i stand til at arbejde effektivt. Tidligere brugte jeg meget tid på at konsolidere Excel-regneark fra forskellige systemer og opdatere vores rapporter hver måned og derefter kopiere dem til PowerPoint. Det kunne ikke længere fungere, så jeg begyndte at lede efter et rapporteringsværktøj, der ville gøre den månedlige afslutning lettere for mig.”

Mens Arild skimmede internettet for at finde et godt værktøj, modtog han et opkald fra BrightAnalytics’ kontor i Sverige. BrightAnalytics har allerede en del lignende nordiske virksomheder i sin portefølje og kontaktede Wolftech for at høre, om de havde brug for hjælp med deres rapportering.

Enorme tidsbesparelser

“Jeg blev straks begejstret, da jeg så demoen,” fortsætter Arild. “Vores egen regnskabspakke havde også et rapporteringsværktøj, men jeg kunne virkelig godt lide BrightAnalytics’ brugergrænseflade. Denne software kunne gøre mit arbejde så meget lettere, og det ville spare mig utrolig meget tid. Indtil da brugte jeg over en dag hver måned på at oprette rapporter. Nu var det blot et spørgsmål om at oprette en tilpasset rapport én gang, som kunne opdateres automatisk efter indtastning af tallene.BrightAnalytics’ personale var meget let at tilpasse sig, var ekstremt løsningsorienterede og utroligt hurtige til at besvare mine spørgsmål. En anden afgørende grund var prisfastsættelsen: Vi får meget god værdi for vores investering. Desuden er det faktum, at BrightAnalytics’ prismodel er knyttet til en virksomheds omsætning, meget interessant, især for en ung virksomhed som vores.”

Ikke meget senere blev BrightAnalytics oprettet og implementeret hos Wolftech med succes. “Normalt tager det meget mere tid at implementere en sådan software. Men ikke med BrightAnalytics. Vi behøvede ikke engang at mødes fysisk i forbindelse med det: alt foregik virtuelt, herunder den korte uddannelse, jeg fik. De folk, jeg kom i kontakt med, havde stor ekspertise og kunne besvare mine spørgsmål med det samme,” siger Arild. “Hvis de havde brug for at spørge om noget, kom de med en løsning dagen efter.

Da Wolftech Broadcast Solutions er en del af en større koncern, skulle BrightAnalytics have godkendelse fra koncernens IT Solutions-afdeling med hensyn til sikkerhed og beskyttelse af alle de data, der skulle behandles i systemet. “Men BrightAnalytics bestod uden problemer alle sikkerhedskontrollerne,” tilføjer Arild.

Velinformerede beslutninger

Wolftech bruger det finansielle modul til månedlig ledelsesrapportering til deres ledelse og bestyrelse. Desuden er prognoseværktøjet også vigtigt for Arild. “Førhen brugte jeg meget tid på at finde frem til de faktiske tal, men i dag tager jeg bare dataene fra værktøjet, og jeg kan stole fuldt ud på dem. Vi er også begyndt at bruge systemet til at spore kunderne: Jeg kan se, hvilke kunder der giver os den største omsætning og den højeste bruttomargin, sammenlignet med kunder, som vi investerer i snarere end tjener på. Vi kan nu træffe informerede beslutninger om, hvordan vi skal drive vores virksomhed takket være de nyttige oplysninger, som BrightAnalytics giver os.”

logo flower

Fordelene ved BrightAnalytics ifølge Wolftech Broadcast Solutions:

  • Meget brugervenlig og intuitiv
  • Korrekt forhold mellem pris og kvalitet
  • Hurtig helpdesk og support
  • Fleksibelt og løsningsorienteret personale
  • Tilpasset visuel rapportering

Spekulerer du på, hvad BrightAnalytics kan gøre for dig?

WolftechSolutions_logo

Om Wolftech Broadcast Solutions

Norske Wolftech Broadcast Solutions er et datterselskab af det norske TV2 og en hurtigt voksende virksomhed, der udvikler planlægnings- og samarbejdssoftware til medievirksomheder. Blandt deres kunder er ingen ringere end BBC, VICE Media Group og RTL. Bag kulisserne består opskaleringen af et forholdsvis lille team, der arbejder på en smart og effektiv måde. Lige nu bruger CFO Arild Nordrevoll BrightAnalytics til alt, hvad der har med finansiel rapportering at gøre. Og det sparer ham helt sikkert en masse tid…