Takket være BrightAnalytics har vi et helikopterperspektiv på hele virksomheden.

-Davy Derammelaere, Zaakvoerder
"Selv om vi stadig er i en opdagelsesfase, ved vi allerede nu, at det var investeringen mere end værd."
- Davy Derammelaere, Zaakvoerder

Connectors in use

Modules in use

Helikopterperspektiv på den operationelle funktion

Overvågning af dine egne medarbejderes præstationer med henblik på at foretage justeringer, hvor det er nødvendigt: Det er afgørende for Tecjobz HR Group. Især nu, hvor den vestflamske rekrutteringsspecialist drømmer om en ambitiøs vækst. For at bevare overblikket valgte forretningscheferne Liselotte Degezelle og Davy Derammelaere BrightAnalytics for at bevare overblikket. Ud over operationel rapportering tager de i dag også de første skridt til at bruge værktøjet til finansiel rapportering.

“I øjeblikket er vi 12, snart er vi 14, og vi vil gerne vokse endnu mere”, begynder manager Davy begejstret. Sammen med sin livsledsager Liselotte grundlagde han i 2018 Tecjobz HR Group, som har specialiseret sig i rekruttering af tekniske og logistiske profiler. Under navnet Lagom Engineering rekrutterer de også kandidater til ingeniør- og lederstillinger. “Vi adskiller os fra andre rekrutteringsfirmaer ved vores specialisering, men også ved at vi vælger en central placering, hvorfra vi betjener vores kunder. Fra og med her har vi store planer om at vokse yderligere.”

Brugervenlig og visuelt stærk

Sammen med ambitionen om vækst og den voksende organisation opstod behovet for et værktøj til at overvåge alle forretningsprocesser og bevare kontrollen over det hele. “Vi ønsker at have et helikopterperspektiv på hele virksomhedens drift. Det kan vi ikke gøre uden et professionelt værktøj,” siger Davy. Det er vigtigere end nogensinde før at kunne reagere hurtigt som iværksætter. Tal og en korrekt analyse danner grundlaget for beslutninger. At måle er at vide. Så skridtet til BrightAnalytics blev hurtigt taget.

Kort tid efter implementeringen af BrightAnalytics har Tecjobz HR Group allerede fuldt ud implementeret den operationelle rapportering. “Takket være forbindelsen med deres ERP-pakke giver værktøjet os mulighed for at overvåge vores interne medarbejderes præstationer på en meget behagelig, brugervenlig og visuelt stærk måde, så vi kan justere efter behov. Sammen med vores medarbejdere indgår vi i en meget åben dialog om rapportering,” forklarer Liselotte. “Derudover giver den operationelle rapportering os et billede af, hvilke kunder der vokser, hvilke der falder i tempo, … og vi kan således overvåge vores kommercielle udvikling.”

Du kan nemt selv opsætte finansielle analyser

Tecjobz HR Group er for nylig også begyndt at bruge BrightAnalytics til sin finansielle rapportering, men virksomheden er stadig i en overgangsfase, hvad det angår, ifølge lederne. “Vi arbejdede tidligere med et andet værktøj,” siger Davy. “Det eneste, vi kunne se i det, var tallene. Desuden var systemet meget besværligt. Derfor er vi også skiftet til BrightAnalytics til den finansielle rapportering. Og igen på grund af værktøjets stærke sider: dets visuelle styrke, det faktum, at vi hurtigt kan finde ting, kan opstille vores egne analyser, kan selv opstille parametre , osv. Alt dette på en meget enkel måde.” Liselotte slutter sig til ham: “Desuden er vi ikke afhængige af en revisor for at vide, hvor vi står. Selv om vi stadig er i en opdagelsesfase, ved vi allerede nu, at pakken har været investeringen værd. Dette værktøj er så meget mere dynamisk end vores tidligere løsning og kan meget mere.”

Endelig nævner Davy og Liselotte også BrightAnalytics’ tjeneste. “Da vi er meget engagerede i service over for vores kunder og kandidater, er vi meget opmærksomme på dette. Selvfølgelig kan alle it-systemer have et teknisk problem fra tid til anden. Det sker sjældent hos BrightAnalytics, men når det sker, kommunikerer de meget hurtigt, så vi ved, at de er opmærksomme på problemet og arbejder på en løsning. Knap en halv time senere modtager vi en ny besked om, at problemet er blevet løst. Vi behøver ikke selv at gå efter det”, tilføjer Liselotte.

logo flower

De fordele af BrightAnalytics ifølge Tecjobz :

  • Dynamisk, brugervenlig løsning
  • Visueel sterk
  • Snelle kommunikation, prima service
  • Eenvoudig selv in te stellen

Benieuwd hvad BrightAnalytics kan betyde for dig?