Den tid, vi tidligere brugte på at lave rapporter, bruger vi nu til at dykke dybere ned i tallene.

-Vincent Bruyneel, finansdirektør
"Vi er en gruppe virksomheder med hvert sit særpræg. BrightAnalytics samler denne kompleksitet i et enkelt værktøj, der giver fuld indsigt."
- Vincent Bruyneel, finansdirektør

Connectors in use

Modules in use

Finansiering på et hurtigere, mere præcist og mere effektivt niveau

Det dynamiske November Five har til huse i en smuk bygning i Het Zuid-regionen i Antwerpen: en digital accelerator, der fokuserer på udvikling af digitale applikationer, strategier og transformationer. Da dette efter et stykke tid resulterede i yderligere projekter, besluttede November Five sig for at vælge BrightAnalytics. “Siden da har vi styret vores forretning proaktivt i stedet for reaktivt,” siger CFO Vincent Bruyneel. “Det er sådan, vi giver retning til November Five og vores partnerskaber.”

Det hele begyndte den 5. november 2008. Med et app-firma og 4 entusiastiske partnere. Elleve år senere er November Five vokset til en end-to-end leverandør af digitale løsninger. “I løbet af årene har vores sortiment udvidet sig enormt,” begynder Vincent. “Vi ser nu på alt, hvad der digitalt kan fremskynde kunderne, fra produktstrategi, definition og udvikling til opbygning af proof of concepts. Dette har ført til oprettelsen af en række yderligere ventures, hvoraf 3 af dem stadig er i vores portefølje den dag i dag.” Virksomhedens omsætning voksede i takt med det: fra de første 250.000 euro til en konsolideret omsætning på 8,5 millioner euro i dag.

Enkel, intuitiv og altid præcis

Efterhånden opstod der et behov for en mere effektiv tilgang til finans og controlling. Finanschef Ralph Van Tongelen forklarer: “Indtil da arbejdede vi kun i Excel. Et godt rapporteringsværktøj ville gøre tingene lettere for os. På baggrund af en vurdering med Deloitte inviterede vi to leverandører til en demo, herunder BrightAnalytics. Den første leverandør viste sig at fokusere mere på revisionsfirmaer, men vi var allerede meget imponeret af deres demo. Da vi så mulighederne i BrightAnalytics, blev vi imidlertid positivt overrasket. Det var så enkelt og intuitivt! Vi kunne se realtidsdata og konsoliderede tal, lave likviditetsprognoser og overvåge vores leverandører og kunder. En uge senere underskrev vi bestillingsformularen, og endnu en uge senere var alting oppe at køre.”

Forskellige virksomheder i ét værktøj

Det er et vigtigt aktiv, at værktøjet giver November Five adgang til data fra alle selskabets virksomheder. “En kompleks mængde data fra forskellige virksomheder er nu samlet i ét værktøj. BrightAnalytics tager desuden hensyn til alle disse virksomheders særlige karakteristika: November Five fokuserer hovedsageligt på tjenester, mens de nye virksomheder fokuserer mere på SaaS-licensering,” siger Ralph. “Og fordi værktøjet forbindes direkte til vores regnskabspakke via en automatisk synkronisering, ved vi, at tallene altid er nøjagtige. Risikoen for fejl er derfor også reduceret til et minimum takket være den automatiske forbindelse til regnskabspakken. Og så er der accelerationen af vores rapporteringsproces: Den tid, vi tidligere brugte på at lave rapporter, bruger vi nu til at dykke dybere ned i tallene.”

Proaktiv i stedet for reaktiv styring

Den forbedrede indsigt i de finansielle resultater har sikret, at November Five arbejder hurtigere, mere præcist og mere effektivt. “I dag styrer vi vores forretning proaktivt i stedet for reaktivt. Vi styrer i højere grad på grundlag af budgetter, prognoser og scenarier. Desuden får alle både operationelle og finansielle KPI’er og mål. På den måde giver Finance ikke kun finansiel, men også strategisk retning til November Five og de andre virksomheder“, siger Vincent. “Lederne i disse virksomheder har også direkte adgang til systemet, så de også kan se, hvor de står i realtid, og konsultere analyser og rapporter. Det gør dem mere direkte involveret i de operationelle og finansielle aspekter af vores organisation.BrightAnalytics gør de finansielle tal gennemsigtige for folk, der ikke er økonomisk kyndige, og det er en vigtig merværdi.

Endelig siger Vincent, at brugen af rapporteringsværktøjet også skaber større tillid blandt virksomhedens bank- og investorrelationspersonale. “Forhold som solvens, likviditetsforbrug og afvigelser fra ledende indikatorer overvåges nu meget hurtigere. Det faktum, at vi gør dette, og at en bank eller investor får et hurtigere indblik i dette, giver dem tillid til, at vi som gruppe helt sikkert har styr på tingene,” slutter Vincent.

logo flower

BrightAnalytics’ fordele ifølge November Five

 • Enkel og intuitiv betjening
 • Toegang til komplekse mængder data fra flere forskellige selskaber
 • Cijfers altid nøjagtige takket være et retstreekse link med bogholderipakke
 • Versneld rapportage proces
 • Financiële cijfers inzichtelijk voor niét-financieel geschoolden
 • Mere tillid ved de bankforbindelser

Benieuwd hvad BrightAnalytics kan betyde for dig?

 • Hvem er BrightAnalytics?

  BrightAnalytics er en ung virksomhed med store ambitioner. Det er vores mål at hjælpe så mange virksomheder som muligt med at få fart på forretningen takket være et klart indblik i virksomhedens Corporate Performance. Dette gør vi ved at automatisere de komplekse rapporteringsprocesser for dine finansielle, operationelle og kontante tal. På denne måde kan du hele tiden kan holde fingeren på pulsen og vokse hurtigere, men på en kontrolleret måde.

 • Hvem er BrightAnalytics’ målgruppe?

  BrightAnalytics fokuserer på de finansielle profiler i organisationen, som er involveret i rapportering. Vores fokus er på CEO’er og CFO’er inden for organisationen.

 • Hvorfor bruge BrightAnalytics som CFO?

  Vores rapporteringsplatform genererer strategiske rapporter, hvilket giver dig mere tid som CFO til at fortolke tallene.