Vi kan køre programmet med tillid. BrightAnalytics overvåger, om alting kører gnidningsløst.

-Sam Blanckaert, chef for finans og it
"Vores tal kan til enhver tid konsulteres. Det er tilstrækkeligt med en internetforbindelse og et password."
- Sam Blanckaert, chef for finans og it

Connectors in use

Modules in use

Den rigtige salgsbeslutning ved et tryk på en knap

Hvis du kan lide at spise en chokoladefigur til Sankt Nikolaus eller i påsken, har du uden tvivl allerede stiftet bekendtskab med Libeert i Vestflandern. Denne familievirksomhed fra Komen har solgt chokoladeprodukter over hele verden i omkring 100 år. Da driftsrapportering i stigende grad blev en udfordring for salget, valgte Libeert BrightAnalytics.

“For ca. to år siden kunne vi ikke længere ignorere det: Vi måtte finde en måde at håndtere den operationelle rapportering for vores salg mere effektivt”, siger Sam Blanckaert, Manager Finance & IT, i begyndelsen. “Det har været vores speciale i 100 år at lave chokoladefigurer. I dag markedsfører vi også tabletter og praliner, både i Belgien og i hele verden. Men det var ofte besværligt at træffe salgsbeslutninger. Vores ERP-system var rigt på data, men vi havde brug for et godt rapporteringsværktøj samt klar kommunikation om tallene.”

Du behøver næsten ikke at investere tid

Efter en grundig markedsundersøgelse valgte Libeert BrightAnalytics. “Mange systemer viste sig ikke at være klar til brug, de var komplicerede og samtidig dyre. BrightAnalytics sagde til os: ‘Giv os dataene, sig, hvad I ønsker af rapporter, og vi sørger for, at det kører’. De tog det fulde ansvar for at udvikle rapporterne. De hentede vores data fra SAP, lagde dem på deres servere og brugte dem til at oprette rapporter, der er tilgængelige for hele virksomheden. Vi skulle kun investere meget lidt tid i det selv.”

Hver aften uploades dataene fra Libeert af BrightAnalytics. Dette gør det muligt for virksomheden at overvåge salgsudviklingen på daglig basis på kunde-, markeds- og produktniveau. Selv om det stadig er en it-transaktion, er Sam ikke bekymret. “Vi kan sagtens følge op på, at intet er gået galt. Det er endnu ikke sket, men hvis det skete, ved vi, at vi ville blive informeret med det samme, og vi kan handle hurtigt. BrightAnalytics overvåger også dette, så vi kan køre applikationen med ro i sindet.”

Daglig indsigt i resultatopgørelsen og balancen

Libeert valgte også BrightAnalytics på det finansielle niveau ikke meget senere. “Vi plejede at arbejde i Excel. I dag har vi takket være finansmodulet et dagligt indblik i vores resultatopgørelse og balance. Systemet viser vores tal på den måde, der passer os bedst. Da den også er grafisk stærk, ser rapporterne pæne og attraktive ud. Rapportering til ledelsen er straks blevet meget lettere. Vi kan hurtigt identificere de svage punkter i vores forskellige afdelinger, og efter samråd kan vi foretage de nødvendige justeringer.

Forskellige afdelinger, ét sprog

Sam mener, at det er en fordel, at BrightAnalytics’ værktøj fungerer via skyen. “Vores tal kan til enhver tid konsulteres. Det er tilstrækkeligt med en internetforbindelse og et password. Vi kan også nemt opsætte tilladelser og dermed bestemme, hvem der kan se hvad. Finansiering og rapportering er derfor blevet et fælles ansvar. Siden da har vi ikke kun haft lynhurtigt gennemsigtige resultater, men vi taler også alle samme sprog, når det gælder tallene.

logo flower

De fordele ved BrightAnalytics ifølge Libeert:

  • Brugervenlig og brugervenlig
  • Toegankelijke rapporter for den hele virksomheden
  • Inzicht in de sales op klant-, markt- og productniveau
  • Dagelijks zicht op de resultatenrekening og balance
  • Grafisch sterk en aantrekkelijk

Er du interesseret i, hvad BrightAnalytics kan betyde for dig?