Der er masser af plads til at tilpasse tingene. For mig er det BrightAnalytics' styrke.

-Tom Lokermans, finansdirektør
"Den grundlæggende finansielle rapporteringspakke er meget omfattende. Vi behøvede næsten ikke at justere eller tilføje noget."
- Tom Lokermans, finansdirektør

Connectors in use

Modules in use

KPI’er og finansielle resultater gennemsigtige med én platform

Vidensvirksomheden Quality by Design (QBD) har i et stykke tid nu brugt forskellige værktøjer til at overvåge driften af sine supporttjenester. Heldigvis kan de stole på BrightAnalytics til at forbinde alle oplysninger fra disse forskellige systemer til en enkelt platform. Med få klik kan de kortlægge ikke blot den finansielle situation, men også de foreslåede KPI’er.

“Hvis en af vores kunder har en idé til et nyt produkt, guider vi dem til en effektiv produktion,” begynder Tom Lokermans, CFO, at forklare. “Vi integrerer kvalitetstænkning fra starten af produktionsprocessen. Vi validerer også værktøjer og støtter kunderne i ISO-projekter. Vi har omkring 200 medarbejdere til dette formål, hvoraf 125 er ansat i Belgien.”

Flere værktøjer, én platform

Quality by Design investerede allerede for et stykke tid siden i værktøjer til at objektivere og overvåge driften af de forskellige afdelinger. “Vi har et værktøj til HR, der f.eks. giver indsigt i vores rekrutteringsproces. Men der er også et system til salgsafdelingen, og så er der selvfølgelig også den finansielle rapportering. Det virkede effektivt for os at samle alt dette på én platform og dermed forenkle rapporteringen og gøre den mere gennemsigtig.”

Virksomheden gik på jagt efter et godt rapporteringsværktøj. “Men det måtte ikke koste os en formue, og vi ønskede heller ikke konstante yderligere udviklingsomkostninger. Vi eksperimenterede med en række pakker, men uden den store succes,” fortsætter Tom.

Efter anbefaling fra deres skatteeksperter henvendte QBD sig derefter til BrightAnalytics. “Og der fandt vi det, vi ledte efter. Vi kan nu foretage al vores rapportering på én og samme platform. Vi har et hurtigt og præcist overblik over vores finansielle situation og over en række KPI’er i forskellige afdelinger. BrightAnalytics forbinder de forskellige værktøjer med hinanden. Tiden med at trække mange forskellige rapporter er forbi.”

Tilpasning gjort let

Til finansiel rapportering bruger QBD den grundlæggende BrightAnalytics-pakke, som ifølge Tom allerede er meget omfattende. “Man kan gøre utroligt meget med den. Når vi har opdateret tallene om aftenen, giver systemet os et overblik over vores datterselskabers økonomiske resultater den følgende morgen. Vi kan konsolidere dem eller se dem separat, indstille perioder osv. og alt dette på en enkel måde. Vi har næsten ikke tilføjet eller ændret noget til denne sektion.”

Rapportering om KPI’er for forskellige afdelinger krævede mere tilpasning. “Heldigvis var det meget nemt. Det er et brugervenligt system, og der er masser af plads til at tilpasse tingene. For mig er det BrightAnalytics’ styrke. Jeg synes, at en yderligere fordel er, at ikke kun vi, men også afdelingerne selv kan få adgang til systemet. Vi kan nemt oprette roller og bestemme, hvem der har adgang til hvad. Meget praktisk!”

logo flower

De fordele ved BrightAnalytics ifølge Quality by Design:

  • Udførligt og stærkt basispakket for finansiel rapportering
  • Brugervenlig platform
  • Meget plads til arbejde
  • Mulighed om selv at stemme, hvor man kan få adgang til at stemme

Benieuwd hvad BrightAnalytics kan betyde for dig?